Overig aanbod

Je Eigen Wijze Weg

Deze training is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk van 4 (weekend)dagen. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deze training leer je onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Wij werken onder andere met adem, meditatie, geleide fantasie en lichaamswerk. We werken in en met de groep, maar er is ook veel individuele aandacht. De training wordt verzorgd door deskundige trainers, therapeuten uit Amersfoort: Dhara de Nobel en Sajid (Martijn) van Waveren.

Meer informatie vind je op www.jeeigenwijzeweg.nl

 

Cursus klankschaalmassage

Al duizenden jaren wordt in de Ayurveda klank gebruikt ter ontspanning en ter ondersteuning van genezing. Fijne klanktrillingen kunnen diep door alle huidlagen heen resoneren en masseren elke lichaamscel. De uitwerking is een diepe ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk. Op deze manier kan klank worden gebruikt ter versterking van het zelfgenezend vermogen. In deze cursus zal Iwan Boersma zijn passie voor klankschalen met jullie delen.  De cursus klankschaalmassage bestaat uit 6 delen. Deelnemers die de cursus voltooien ontvangen naar oordeel van Helend Contact een certificaat ter referentie. Meer informatie en aanmelding via Iwan Boersma.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!