Overige lessen

Introductiecursus
Ben je nieuwsgierig naar yoga? Wil je zelf ervaren wat yoga voor je kan doen, en of het bij je past? Dan is deze introductiecursus precies wat je nodig hebt!

In deze 4 lessen van 1,5 uur maak je op een veilige manier kennis met hatha yoga en leer je de basisbeginselen van:

    • yogahoudingen (asana’s)
    • ademhaling (pranayama)
    • meditatie

In deze cursus oefenen we met de basistechnieken en-houdingen, die uitgebreid worden behandeld. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan een juiste uitvoering en tussendoor is ruimte om vragen te stellen. Na afloop van deze cursus heb je een goede basis gelegd om op een veilige en prettige manier yoga te beoefenen. Iedereen kan zich aanmelden voor deze cursus, je hoeft niet lenig of fit te zijn.

Inhoud van de cursus:
*een korte uitleg van de theorie van yoga (wat is/betekent yoga?)
*uitgebreide kennismaking met de basishoudingen.
*oefenen met de basistechnieken van ademhaling en meditatie

De kosten bedragen € 97,50. Dit is inclusief yogamat en deelname aan 3 lessen na afronding van de cursus, om verder te oefenen en kennis te maken met andere docenten en stijlen.

Je kunt een introductiecursus doen op vrijdagavond van 20.30-22.00 uur (start 13 januari) en op zaterdagochtend van 10.00-11.30 (start 21 januari).

Bedrijfsyoga
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die yoga biedt voor de medewerkers in jouw bedrijf of organisatie? Kijk dan op de site van YogaWerkt, voor bedrijfsyoga in heel Nederland: www.yogawerkt.info.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!