Team

Bij De Aandachtsmederij werken diverse docenten, ieder vanuit hun eigen specialisme en met hun eigen kwaliteiten.

JetJet is de oprichter van De Aandachtsmederij en al lange tijd intensief bezig met yoga. Zij heeft de vierjarige opleiding aan de Yoga Academie Nederland afgerond en diverse aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder een opleiding tot docent Yin Yoga en een training mindfulness. Daarnaast heeft ze de bijscholing Adem- en Ontspanningstherapie volgens de methode Van Dixhoorn afgerond. Jet is een ervaren docent in wiens lessen aandacht, warmte en humor de rode draad vormen. Jet geeft de lessen hatha yoga, yin yoga, yinyang-yoga, personal yoga en yoga nidra.

“Ik ben geen ‘holy yogi’: ik lust graag een biertje en niets menselijks is mij vreemd. Als ‘recovering perfectionist’ weet ik wat het is om (te) hoge eisen te stellen en vergeten te genieten. Yoga helpt mij om in de drukte van alledag te blijven focussen en op een ontspannen manier om te gaan met stressvolle situaties.”

Naast haar activiteiten in en voor de studio begeleidt Jet mensen met stressklachten naar een meer ontspannen leven en werken met behulp van een zelf ontwikkelde methode. Tevens is zij de stuwende kracht achter YogaWerkt, waarmee lessen yoga en mindfulness voor de zakelijke markt worden aangeboden.

Ook is Jet volslagen dierengek, wat zich o.a. uit in een veganistische leefstijl en het runnen van een opvang voor tamme ratjes.

Bas geeft al jaren wekelijks met plezier yogalessen in Amersfoort. Hij is opgeleid bij de Saswitha Opleiding met de specialisatie chakrapsychologie.Hij heeft regelmatig lessen en workshops gevolgd in andere yogastijlen. Na verloop van tijd maakte hijkennis met een meer bewegelijke (dynamische) vorm van Hatha Yoga en merkte dat hij daardoor sterker en soepeler werd en meer energie kreeg. In zijn lessen werkt hij vanuit beweging en concentratie naar ontspanning en stilte. Ontspanning door inspanning. Er is naast het aannemen van de houdingen altijd ook aandacht voor meditatie en pranayama (adembeheersingstechnieken).Yoga is voor hem een ontdekkingsreis die nooit verveeld en elke keer weer verandert. Bas geeft de les hatha flow.

MarloesMarloes is vrolijk, passievol, een denker en haar glas is altijd halfvol. Zij beoefent zo’n 9 jaar yoga. Momenteel is zij derdejaars student aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Graag wil ze haar kennis delen en jou inspireren je eigen kracht te vinden. Om te leven vanuit die kracht en keuzes te maken die bij je passen. Je handvatten geven om te leren omgaan met de dingen die op je pad komen. Door op een verantwoorde manier yogales te geven, met veel aandacht voor de adem en de opbouw van iedere houding. En niet te vergeten, aandacht voor jou. Marloes geeft les in Saswitha yoga.

IdaIda is Yin Yoga-docent en Cranio Sacraal therapeut i.o., ze heeft haar praktijk in hartje Amersfoort. Nieuwsgierig naar het leven heeft ze van jongs af aan diverse meditatie-, yoga en voedingslessen gevolgd. Veel mensen zijn tegenwoordig overprikkeld, kunnen moeilijk meer ontspannen waardoor emotionele als lichamelijke klachten ontstaan (denk aan burn-out, slaapproblemen of hoofdpijn). In haar lessen wordt de nadruk gelegd op het kalmeren van het zenuwstelsel, het verzachten van de fascia (diepliggend bindweefsel waar zich o.a. het meridiaanstelsel bevindt) en met mildheid bij jezelf te kunnen blijven. Dit geeft een boost aan je gezondheid en creëert meer bewustwording. Vanuit jouw midden krachtiger naar buiten te kunnen treden! Klinkt nu overigens als een zeer serieuze zaak, maar er mag ook gelachen worden! ; )  Ida geeft de les yin yoga/restoratieve yoga.

Judith

Judith is hatha yoga docent. Zij heeft de vierjarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte afgerond. Als specialisatie heeft zij in het vierde jaar van haar opleiding zwangerschapsyoga gedaan. In 2005 werd Judith geraakt door yoga. Toen ontdekte zij wat yoga voor je kan betekenen. Hoe compleet yoga is. Altijd, op ieder moment heb je alles wat je nodig hebt in je, je hoeft er alleen maar contact mee te maken. Het is de stille kracht van de adem die je laat thuiskomen in jezelf.
Judith geeft delessen zwangerschapsyoga en seniorenyoga.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!