Team

Bij De Aandachtsmederij werken diverse docenten, ieder vanuit hun eigen specialisme en met hun eigen kwaliteiten.

JetJet is de oprichter van De Aandachtsmederij en al lange tijd intensief bezig met yoga. Zij heeft de vierjarige opleiding aan de Yoga Academie Nederland afgerond en diverse aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder een opleiding tot docent Yin Yoga en een training mindfulness. Daarnaast heeft ze de bijscholing Adem- en Ontspanningstherapie volgens de methode Van Dixhoorn afgerond. Jet is een ervaren docent in wiens lessen aandacht, warmte en humor de rode draad vormen. Jet geeft de lessen hatha yoga, yin yoga, yinyang-yoga, personal yoga en yoga nidra.

“Ik ben geen ‘holy yogi’: ik lust graag een biertje en niets menselijks is mij vreemd. Als ‘recovering perfectionist’ weet ik wat het is om (te) hoge eisen te stellen en vergeten te genieten. Yoga helpt mij om in de drukte van alledag te blijven focussen en op een ontspannen manier om te gaan met stressvolle situaties.”

Naast haar activiteiten in en voor de studio begeleidt Jet mensen met stressklachten naar een meer ontspannen leven en werken met behulp van een zelf ontwikkelde methode. Tevens is zij de stuwende kracht achter YogaWerkt, waarmee lessen yoga en mindfulness voor de zakelijke markt worden aangeboden.

Ook is Jet volslagen dierengek, wat zich o.a. uit in een veganistische leefstijl en het runnen van een opvang voor tamme ratjes.

Julija: “Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Yoga, toen kon ik het al merken dat het goed was voor mijn lichaam. Jaren later is Yoga een onderdeel van mijn leven geworden. Op dit moment ben ik in opleiding bij Saswitha  Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.

Yoga voor mij is thuis komen in je eigen lichaam. Het ontdekken, ervaren, voelen, het weten,  accepteren, los laten, er mogen zijn met alles wat er is.

Mijn moto “zorg goed voor je lichaam je hebt er maar een!” En dan bedoel ik er mee beweging, voeding, verzorging, luisteren naar je lichaam, met respect en liefde omgaan met je zelf. Heb je zelf lief.

Zelf ben ik spontaan en vrolijk en open mens, ik probeer te genieten van wat het leven me schenkt. Ik hou van natuur en strand, lekker eten en van goede glas wijn. Ik dans heel graag. Dans loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb Yoga en Dans kunnen samen voegen door te opleiding te volgen van mijn inspiratie bron Magda Samson bij Samsara docenten opleiding.

Voor mij is het vanzelfsprekend om mensen te helpen.  Delen met anderen maakt me oprecht een heel blij mens.”

Bas geeft al jaren wekelijks met plezier yogalessen in Amersfoort. Hij is opgeleid bij de Saswitha Opleiding met de specialisatie chakrapsychologie.Hij heeft regelmatig lessen en workshops gevolgd in andere yogastijlen. Na verloop van tijd maakte hijkennis met een meer bewegelijke (dynamische) vorm van Hatha Yoga en merkte dat hij daardoor sterker en soepeler werd en meer energie kreeg. In zijn lessen werkt hij vanuit beweging en concentratie naar ontspanning en stilte. Ontspanning door inspanning. Er is naast het aannemen van de houdingen altijd ook aandacht voor meditatie en pranayama (adembeheersingstechnieken).Yoga is voor hem een ontdekkingsreis die nooit verveeld en elke keer weer verandert. Bas geeft regelmatig invallessen hatha yoga, easy yoga of yinyang yoga.

Judith

Judith is hatha yoga docent. Zij heeft de vierjarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte afgerond. Als specialisatie heeft zij in het vierde jaar van haar opleiding zwangerschapsyoga gedaan. In 2005 werd Judith geraakt door yoga. Toen ontdekte zij wat yoga voor je kan betekenen. Hoe compleet yoga is. Altijd, op ieder moment heb je alles wat je nodig hebt in je, je hoeft er alleen maar contact mee te maken. Het is de stille kracht van de adem die je laat thuiskomen in jezelf. Judith neemt regelmatig een les hatha yoga waar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!